Maatregelen nav Corona 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen rondom Corona heb ik de volgende maatregelen genomen: de praktijk gaat in ieder geval tot 06 april dicht. Per mail en telefonisch is de praktijk goed bereikbaar. Behandeling is mogelijk via beeldbellen of via een telefonisch consult. Het is mogelijk om u aan te melden voor therapie, telefonisch of per mail. Ik neem dan contact met u op voor een afspraak via beeldbellen of telefonisch.

 

Sportief Wandelen gaat tot 1 juni niet door. De zwangerschapscursussen in groepsverband gaan ook niet door tot 1 juni. Hiervoor zijn echter goede alternatieven. De personen die zich al hebben aangemeld voor een cursus, krijgen hierover een mail of ik bel. Wilt u zich aanmelden voor de cursus? Bel of mail gerust zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is. Heeft u nog vragen? U kunt bellen naar: 0572-358325, mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier van de website invullen.

Ik wens u allen veel sterkte en een goede gezondheid!

Speciaal voor.. Zwangerschap en/of bekkenklachten

Een zwangerschapscursus volgens Cesar? Dat kan! Tijdens de zwangerschapscursus is veel aandacht voor houding en beweging tijdens en na de zwangerschap.  Lees meer.

 

Houding- en bewegingsoefeningen kunnen ook bekkenklachten verminderen of wegnemen. Lees meer.

 

Speciaal voor.. Sportieve Wandelaars

Sportief Wandelen gaat verder dan 'gewoon' lopen. Het tempo ligt hoger en u doet diverse oefeningen. Ideaal om uw conditie en fitheid te verbeteren, af te vallen of uw gewicht op peil te houden. Ook verkleint Sportief Wandelen de kans op botontkalking en verbetert het uw spierkracht. Ik geef deze wandeltraining wekelijks in groepsverband.

Lees meer

Speciaal voor.. Chronische Pijnklachten

Al langere tijd pijnklachten? Dan kan het zijn dat u chronische pijn heeft. Dat betekent dat de oorzaak voor de pijn die u voelt is verdwenen, maar u toch pijnklachten houdt. Via Cesartherapie kunt u meer grip krijgen op uw klachten en beter leren omgaan met de pijn.

Lees meer

Speciaal voor.. slaapoefentherapie (ook kinderen)

Slecht slapen, we doen het allemaal wel eens. Als het vaker voorkomt, kan het u beperken in uw dagelijks functioneren. Denk aan vermoeidheid, concentratie-problemen, geïrriteerd zijn, hoofdpijn, pijnlijke spieren door verhoogde spier-spanning. Als Slaapoefentherapeut kunnen wij u begeleiden met therapie, speciaal op uw slaapprobleem afgestemd.

Lees meer

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

 

Hartkampweg 123
8101 WC Raalte
Telefoon 0572 358 325
mieke@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 93b