Behandeling in Coronatijd

  

Behandelen in de praktijk is mogelijk wanneer onderstaande NIET op u van toepassing is:

Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of keelpijn of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden)? Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad? Heeft u huishouden/ gezinsleden met koorts en/ of benauwdheidklachten? Is er bij u zelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

 

Aanmelden voor behandeling kan telefonisch: 0572-358325 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Valt u onder de risicogroep voor COVID -19? Neem dan eerst even telefonisch contact met me op. Tussen de behandelingen door wordt tijd gepland om schoon te maken en om te voorkomen dat u in contact komt met andere mensen. Belangrijk dat u daarom niet te vroeg komt. Graag uw handen desinfecteren bij de ‘no touch’ desinfectiezuil vóór het betreden van de behandelruimte en neem uw eigen handdoek mee voor op de mat.


Bel of mail wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft.

Speciaal voor.. Zwangerschap en/of bekkenklachten

Een zwangerschapscursus volgens Cesar? Dat kan! Tijdens de zwangerschapscursus is veel aandacht voor houding en beweging tijdens en na de zwangerschap.  Lees meer.

 

Houding- en bewegingsoefeningen kunnen ook bekkenklachten verminderen of wegnemen. Lees meer.

 

Speciaal voor.. Sportieve Wandelaars

Sportief Wandelen gaat verder dan 'gewoon' lopen. Het tempo ligt hoger en u doet diverse oefeningen. Ideaal om uw conditie en fitheid te verbeteren, af te vallen of uw gewicht op peil te houden. Ook verkleint Sportief Wandelen de kans op botontkalking en verbetert het uw spierkracht. Ik geef deze wandeltraining wekelijks in groepsverband.

Lees meer

Speciaal voor.. Chronische Pijnklachten

Al langere tijd pijnklachten? Dan kan het zijn dat u chronische pijn heeft. Dat betekent dat de oorzaak voor de pijn die u voelt is verdwenen, maar u toch pijnklachten houdt. Via Cesartherapie kunt u meer grip krijgen op uw klachten en beter leren omgaan met de pijn.

Lees meer

Speciaal voor.. slaapoefentherapie (ook kinderen)

Slecht slapen, we doen het allemaal wel eens. Als het vaker voorkomt, kan het u beperken in uw dagelijks functioneren. Denk aan vermoeidheid, concentratie-problemen, geïrriteerd zijn, hoofdpijn, pijnlijke spieren door verhoogde spier-spanning. Als Slaapoefentherapeut kunnen wij u begeleiden met therapie, speciaal op uw slaapprobleem afgestemd.

Lees meer

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

 

Hartkampweg 123
8101 WC Raalte
Telefoon 0572 358 325
mieke@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 93b