Hoofdpijn of migraine

Als je vaak hoofdpijn hebt, kan dit je dagelijkse functioneren belemmeren. Er zijn veel soorten hoofdpijn: spierspanningshoofdpijn en migraine zijn het meest bekend.

 

Meer over hoofdpijn en migraine

Een drukkend, trekkend of klemmend gevoel om het hoofd. Dat kenmerkt (spier)spanningshoofdpijn. Meestal begint dat met een gespannen gevoel in uw nek en schouders. Migraine kent meerdere, soms heftige symptomen, tot en met misselijkheid en niet tegen licht kunnen. Download hier de folder over spierspanningshoofdpijn.

 

Wat kan ik voor u doen spierspanningshoofdpijn?

Wat is de oorzaak van uw hoofdpijn? Is dat uw (werk)houding, heeft u stress of gebruikt u uw nek en schouders wellicht niet op de juiste manier? Na een gesprek en onderzoek maak ik een behandelplan. Door oefeningen leert u uw nek- en schouderspieren en uw hoofd beter te ontspannen. Dat zorgt voor betere doorbloeding. Een combinatie van de juiste houding, goed gebruik van nek en schouders, goede spierspanning en goede ademhaling maakt u meer bewust van uw lichaam. Migraine is lastig behandelbaar, maar ontspanning van spieren kan wel een positief effect hebben, net als een andere levensstijl.

 

Meer informatie? Bel (0572) 360150 voor een afspraak of stuur een e-mail

 

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 36 01 50 of stuur een e-mail.

Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

 

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
Telefoon 0572 360150
marleen@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 92weultjes