Hoe werk ik?

Na een eerste gesprek en onderzoek maak ik in overleg met u een behandelplan. Daarin staat waaraan u tijdens de behandeling oefentherapie kunt werken.

 

 

Bel of mail voor een eerste afspraak

Een afspraak maken kan per telefoon of e-mail. We bespreken tijdens dat gesprek uw klachten en de invloed daarvan op uw dagelijks functioneren. En natuurlijk of daar met Cesartherapie iets aan gedaan kan worden.

 

Eerste onderzoek

oc bekken 270 173

We beginnen altijd met een vraaggesprek: wat zijn uw klachten? Waar loopt u in uw dagelijks leven tegenaan en wat wilt u tijdens uw behandeling leren? Tijdens het onderzoek kijk ik hoe u staat en beweegt. Hoe beweeglijk zijn uw gewrichten? Hoe is de spanning in uw spieren? Daarna bespreken we wat we kunnen doen aan uw klachten. In overleg met u maak ik een behandelplan. Daarin staat waaraan wij tijdens de behandelingen gaan werken.

 

 

Behandelingen en thuis oefenen

In een behandelplan staat bijvoorbeeld hoe u uw lenigheid, coördinatie, spierkracht of ademhalingstechniek kunt verbeteren, zodat uw klachten verminderen of verdwijnen. Ook leren ontspannen kan een behandeldoel zijn. Oefeningen voor thuis zijn een belangrijk onderdeel van de therapie.

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 36 01 50 of stuur een e-mail.

Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

 

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
Telefoon 0572 360150
marleen@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 92weultjes