Speciaal voor.. Balans tussen lichaam & geest

Stress of negatieve gedachten of gepieker: het kan allemaal lichamelijke klachten veroorzaken. Als specialist in psychosomatische oefentherapie kijk ik naar de balans tussen lichaam en geest. Houding en beweging zijn belangrijk, maar gedachten en gevoelens die een rol spelen bij uw klachten, zijn dat óók. Lichaamsgerichte oefeningen en gesprekken herstellen uw balans.

 

 

Niet in balans: wat merkt u?home marl psych 270 173

Zijn denken, voelen en doen niet in balans, dan kan dit klachten geven. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn zoals onder meer spierklachten in nek of schouders, maar ook moeheid, hoofdpijn, hartkloppingen en duizeligheid.

 

Het kan ook gaan om psychische klachten zoals gejaagdheid, piekeren, somberheid of prikkelbaarheid. Gedragmatige klachten uiten zich onder meer in chaotisch gedrag, meer fouten maken of woede-uitbarstingen. Dit soort klachten kan overgaan in een burn out, fibromyalgie of depressie. Belangrijk dus, om signalen serieus te nemen.

 

Psychosomatische behandelinghomefolderpsycho 173 270

Tijdens de oefenbehandelingen ga ik samen met u op zoek naar de oorzaken van uw klachten. Zo wordt u zich bewust van wat u voelt en denkt in bepaalde situaties. Door verschillende lichamelijke oefeningen maakt u (weer) contact met uw 'eigen ik'. U krijgt meer inzicht in uw klachten en leert uw lichamelijke en geestelijke blokkades voelen en beïnvloeden. Zo ontdekt u uw grenzen en krijgt meer zelfvertrouwen. Meer grip op uw eigen klachten maakt dat u zich krachtiger gaat voelen.

 

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 36 01 50 of stuur een e-mail.

Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

 

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
Telefoon 0572 360150
marleen@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 92weultjes