Ervaringen van clienten

Heel fijn, vind ik het dat ik hier de gelegenheid heb om over mijn ervaring met de Oefentherapie Cesar, bij Marleen Weultjes, te vertellen.

 

Na een lange en heel moeilijke periode in mijn leven met veel ziekten, sterfgevallen en andere narigheid, was ik er slecht aan toe. Lichamelijk en geestelijk totaal uit balans, ik wist echt niet meer hoe ik ooit nog eens, me zelf weer zou kunnen worden. Bovendien kon ik me erg slecht bewegen, terwijl ik toch altijd erg sportief bezig was geweest,( zwemmen, fietsen, badminton en wandelen).

 

Mijn nieuwe huisarts gaf mij het advies het eens met de Cesar oefen therapie te gaan proberen, zo kreeg ik het adres van Marleen Weultjes. Aanvankelijk wist ik niet wat deze therapie precies inhield maar het bleek een gouden tip geweest te zijn!

 

Al snel merkte ik dat de therapie bij Marleen mij erg goed deed en een positief effect had, heel langzaam krabbelde ik weer uit het diepe dal en na verloop van tijd en veel oefenen met Marleen, was ik al weer een aardig eind op de goede weg.

 

Helaas kreeg ik, net toen het weer goed met me ging, een vervelend ongeluk.
Dit had een zware operatie tot gevolg en daarna een zeer moeizaam en langdurig herstel. Hierdoor voelde ik me weer terug bij af.

 

Gelukkig was er ook toen Marleen weer, met haar therapie, kennis van zaken en haar vriendelijke en geduldige persoonlijkheid, wat een steun heb ik daar aan gehad!
Zij hielp mij weer verder op weg, vaak was het moeilijk en ik ben er ook nog niet helemaal maar door te blijven oefenen met Marleen, heb ik intussen al meer bereikt dan menig arts en/of
therapeut voor mogelijk had gehouden. Ik kan weer optimistisch naar de toekomst kijken en hoop samen met Marleen en haar super therapie, nog meer te bereiken!
Mijn ervaringen wat betreft de oefentherapie Cesar en de therapeute Marleen Weultjes, zijn dus zeer positief en ik hoop dat ander mensen hier ook wat aan zullen hebben.

 

Marleen bedankt, en van mij krijg je een dikke 10! en ik weet dat ik niet de enige ben die er zo over denkt!
Irene Bras-Austmann

 

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 36 01 50 of stuur een e-mail.

Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

 

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
Telefoon 0572 360150
marleen@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 92weultjes