Wie is Marleen Weultjesmarleen 270 173

Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Cesar. Sinds 1991 ben ik werkzaam als oefentherapeut Cesar in Raalte.

 

In eerste instantie heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van de sensomotorische ontwikkeling van kinderen en het geven van groepslessen voor kinderen.

 

Gaandeweg kreeg ik steeds meer belangstelling voor de psychische aspecten die (altijd) meespelen bij de lichamelijke klachten waarmee mensen zich melden voor behandeling.

 

In 2009 en 2010 heb ik me hierin verder verdiept door een post HBO opleiding te volgen tot psychosomatisch oefentherapeut. Mensen denken vaak dat er echt problemen moeten zijn wil dit van invloed zijn op klachten, maar dat is meestal niet zo. Juist het om leren gaan met stress en de hectiek die deze maatschappij met zich meebrengt geeft vaak al veel verlichting.

 

Daarnaast heb ik me in 2011 gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. In samenwerking met een aantal oefentherapeuten uit Deventer en Apeldoorn en de revalidatie artsen is er een netwerk ontstaan met een specifieke succesvolle behandeling voor mensen met chronische pijn.

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 36 01 50 of stuur een e-mail.

Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

 

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
Telefoon 0572 360150
marleen@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 92weultjes